КАЙДО ГРУП ЕООД

Кайдо Груп ЕООД е лидер в сферата на складовото и магазинното оборудване като предлага богато разнообразие от стелажни системи, оборудване и аксесоари за  склад, архив, магазин и бутик. Благодарение на нашите опитни специалисти можем да подготвим най-подходящия проект съгласно нуждите на нашите партньори качествено и коректно, предлагаме проектиране, изграждане и профилактика на стелажни конструкции. Основен критерий на нашата работа е удовлетвореността на клиентите.

При нас ще намерите най- добрия вариант за организиране на Вашия склад при оптимално съотношение между цена и качество. Предлагаме пълен асортимент от палетни и непалетни стелажни системи и допълнителни елементи за съхранение на леки и тежки товари, класическа палетна система, както и индивидуални решения; стелажни системи DRIVE IN, динамични стелажни системи – PUSH BACK и LIVE STORAGE, както и мобилни палетни системи, архивни стелажи, оборудване за Вашия склад или магазин, сервиз и поддръжка на складовото стопанство.

При нас ще откриете широка гама от висококачествени рафтове,стелажи и етажерки за магазини, касови модули, кошници, колички, входно-изходни системи и елементи, куки, канални пана, щендери и всички аксесоари за супермаркети, магазини за хранителни стоки, дрехи, обувки, промишлени стоки, авточасти, строителни материали, книжарници, бензиностанции и др.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ ПРАВЯТ ВАШИЯ БИЗНЕС УСПЕШЕН!