Кайдо Груп ООД

Кои сме ние

Кайдо Груп ООД е лидер в сферата на складовото и магазинното оборудване като предлага проектиране, изграждане и профилактика на стелажи, оборудване и аксесоари за склад, архив, магазин или бутик. Благодарение на нашите опитни специалисти можем да подготвим най-подходящия проект съгласно нуждите на нашите партньори качествено и коректно. Основен критерий на нашата работа е удовлетвореността на клиентите.
В условията на съвременната икономика са от голямо значение бързината на работа, транспортирането и правилната логистика на товарите, точността на обработка на заявките, оптимизацията на складовото и магазинното пространство. Затова ежедневно работим в посока подобряване на нашите услуги, като се стремим не само да модернизираме и адаптираме нашите продукти и услуги към нуждите на бизнеса ви, а да бъдем иновативни, да изпреварваме и предвиждаме новите тенденции, за да можем да предложим готови и работещи решения на своите клиенти. За да продължаваме да поддържаме висока репутация и качество на нашите продукти и услуги на национално и международно ниво, използваме иновативни съвременни технологии и креативен подход към всеки проект.
Използвайки различните видове стелажи, които предлагаме, можем да преобразим складирането и логистиката във вашата база, подобрявайки многократно качеството на стифиране, съкращавайки времето на логистика и позициониране на товарите. Предлаганите от нас стелажи са с високо качество и отговарят на всички европейски норми за безопасност.
Ние от Кайдо Груп следим за правилното и безопасно изпълнение на всеки ваш проект, проследявайки етапите на доставка и монтаж на вашите стелажи. Фирмата предлага гаранционно и следгаранционно обслужване на съществуващи стелажни конструкции. Наши специалисти извършват периодични профилактични огледи за констатиране и отстраняване на възникнали повреди по стелажите. Разнообразието от продукти и услуги в сферата на складовото и магазинно оборудване от нашето портфолио ви дава възможност за изграждане на най-различни по вид и необходимост стелажи.
Чрез правилното разпределение на стелажните модули и стифиране на товари подобряваме логистиката на вашия бизнес и оптимизираме разходите за опаковане, подреждане и съхранение. А като съдействаме за идеалното презентиране на вашите продукти пред клиенти сме щастливи, че нашите продукти правят вашите бизнес идеи успешни.

Какво предлагаме

КАЙДО ГРУП е компания с основна дейност: проектиране, продажба и доставка и изграждане на стелажни системи, оборудване и аксесоари за складове, магазини и бутици. Нашият екип е доверен партньор при изпълнението на специфични проекти, изискващи прецизно логистично планиране и разпределение на складовите и магазинните площи.
Гарантираме на своите клиенти стриктно изпълнение, високо качество на предлаганите продукти, монтаж и инспекция, отговарящи на всички съвременни изисквания за проектиране и изграждане. С цел подобряване на обслужването консултациите и проектирането се осъществяват безплатно.
Мисията ни е да бъдем компания фокусирана върху удовлетвореността на клиента. Стремим се да бъдем конкурентни на други международни марки, като не правим компромис по отношение на качеството на своите продукти и услуги. Вярваме, че това е пътят, по който се постига последователен и печеливш растеж, водещ до високи резултати и отличен имидж.
Визията ни е да бъдем максимално полезни с креативни решения, които допринасят за развитието на нашите партньори.
Ако ви предстои изграждане на нова търговска или складова база, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти. За екипа на КАЙДО ГРУП ООД ще е удоволствие да бъде до вас, когато е необходим професионален подход за оптимизиране на складовото пространство и логистичната база на вашата компания.

Свържете се с нас

Качество и гаранция

Ние гарантираме качеството на продуктите, които предлагаме, на крайния потребител. Това ни позволява да създадем дългосрочна и постоянна връзка с нашите партньори. Качеството на обслужване, което осигуряваме по време и след продажба, ни помага да постигнем максимална удовлетвореност на клиентите. За да продължаваме да поддържаме висока репутация и качество на нашите продукти и услуги на национално и международно ниво, използваме иновативни съвременни технологии и креативен подход към всеки проект.

Консултиране и проектиране

С цел да придадем допълнителна стойност на обслужването, ние от КАЙДО ГРУП предлагаме безплатно консултиране относно технически спецификации, параметри и разпределение, които са необходими при предварително проектиране на стелажните системи. Проектирането се извършва въз основа на предварителна среща и консултация с клиента. Чрез начертания проект може да се придобие по-добра представа относно разположението на стелажите в складовото пространство или магазинното помещение, разпределението на нивата по височина, необходимите работни коридори между стелажните редове, товароносимостта и други важни показатели. В последствие всички монтажни дейности се извършват според одобрен от клиента проект. Стелажните проекти се изготвят в желан формат и са изцяло безплатни.

Монтажни дейности

Компанията ни разполага с екипи от професионалисти с дългогодишен опит в изграждането и поддръжката на стелажни системи. Ние гарантираме висококачествен монтаж на вашите стелажи, съгласно всички изисквания за безопасност и обслужване. Монтажните дейности са изцяло съобразени с работното натоварване при клиента, с цел да не се прекъсва работният процес. Преди да се предаде монтираната стелажна система на клиента, независим специалист извършва инспекция на всички монтирани елементи. По този начин успяваме да осигурим необходимото качество на обслужване и изпълнение на монтажните дейности.